Pars Muziekstudio 30 jaar in Milsbeek

                                         

30 jaar lang hebben vele bands,solo artiesten,grote en kleine muziekgezelschappen, carnavalsgroepen,etc. een of meerdere opnames gemaakt bij Pars muziekstudio in Milsbeek. In veel gevallen waren de opnamen bestemd  voor demo opname om zo meer bekendheid te krijgen bij het grote publiek. en bij vele groepen, artiesten is dat zeker goed gekukt.

Buiten opnames in eigen studio maken we ook opname op locatie gemaakt van grote en kleine muziekgezelschappen,koren etc. 

Ook voor het laten maken van een professionele orkestband bent u bij ons aan het juiste adres. Eventueel kunnen wij u vooraf een korte demo toe sturen van een orkestband waar u naar opzoek bent.   

Maar we doen nog meer: Heb je b.v. een familiefeestje of vrijgezellenfeestje, en zoek je iets ludieks,ga dan eens met het hele gezelschap de studio in om een liedje in te zingen. Dat is 2 uur lang lachen,gieren,brullen. En dat voor een prijsje van 99,00 euro. Van af 2019  159,00 Euro  Wil je van het hele gebeuren tevens een leuke videoclip laten maken? Ook dat is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden en kosten. Kun je geen geschikte orkestband vinden op internet,dan bestaat de mogelijkheid deze te laten maken door PARS muziekstudio.  

Voor meer informatie: over een CD opname / Demo opname/  Opname op locatie/Orkestbanden laten maken/ Familie-vrijgezellen feestje in de studio, kijk even elders op deze site of maak een afspraak voor een vrijblijvend  bezoekje aan de studio. Bel of appe naar Paul Adriaansens telefoon:  06-53920031. E- mail: pauladriaansens@icloud.com.                                                                        

Vernoemde prijzen is exclusief eventuele materialenkosten, Buma/Stemra kosten  en 21% BTW,