Pars Muziekstudio 30 jaar in Milsbeek

Dit jaar " 2018"  bestaat PARS Muziekstudio 30 jaar in Milsbeek. In deze 30 jaar hebben vele bands ,solo artiesten, muziekgezelsschappen, carnavalsgroepen, koren,etc. een of meerdere opnames gemaakt in de studio van PARS. Ook zijn er in die jaren vele videoclips gemaakt o.a. bij muziekopname, vrijgezellen feestjes en familiefeestjes. 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Biografie:  Paul Adriaansens.                                                                                                  

Beroep: Audio/Videotechnikus, musicus, beroepsdrummer en drumdocent,                                      

Muziekopleiding: 3 jaar Concervertorium klassiek slagwerk in Arnhem van 1975 -1978. Vele jaren beroepsdrummer geweest bij allerlei bands als vaste drummer of als gastdrummer in binnen en buitenland.                

Geschiedenis: Na in 1973 -1978  in Mill op een kleine slaapkamer en vanaf 1978 - 1988 in Grave in een garage een kleine home studio te hebben gerund ben ik in 1988 begonnen met de bouw van een middel grote opname studio in het Limburgse Milsbeek ( gemeente Gennep ) op het industrieterrein aan de  Ovenberg 27. 

De opzet van de studio is altijd geweest om als als springplank te dienen voor beginnende  bands, solo artiesten en grote en kleine muziekgezelschappen etc. met als doel bekend worden bij het grote publiek.

Familie of vrijgezellen feestje, kom  naar de studio voor het inzingenj van je liedje eventueel opgenomen op video. Dat is 2 iuur lang lachen gieren brullen. 

Buiten opname in de studio doen wij ook opname op locatie.van grote  en kleine muziekgezelschappen.

Voor meer informatie kijk verder op deze site of maak een afspraakje voor en vrijblijvend  bezoekje aan de studio. 

Telefoon: 06-53920031.  E- mail: pauladriaansens@icloud.com.                                                                         

Vernoemde prijzen is exclusief eventuele materialen kosten, STEMRA-BUMA kosten, materialen kosten  en 21% BTW,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

,