Pars Muziekstudio 30 jaar in Milsbeek

                                         

32 Jaar lang hebben vele bands,solo artiesten,grote en kleine muziekgezelschappen, carnavalsgroepen,etc. een of meerdere opnames gemaakt bij Pars muziekstudio in Milsbeek. In veel gevallen waren de opnamen bestemd  voor demo opname om zo meer bekendheid te krijgen bij het grote publiek. en bij vele groepen en artiesten is dat zeker goed gelukt.

Buiten opnames in eigen studio maken we ook opname op locatie van grote muziekgezelschappen,koren etc. 

Ook voor het laten maken van een professionele orkestband bent je bij ons aan het juiste adres. Eventueel kunnen wij u vooraf een korte demo toesturen van een orkestband waar u naar opzoek bent.   

Maar we doen nog meer: Heb je b.v. een familiefeestje of vrijgezellenfeestje en zoek je iets ludieks,ga dan eens met het hele gezelschap de studio in om een liedje in te zingen. Dat is 1 uur lang lachen,gieren,brullen. En dat voor een prijsje vanaf 99,00 euro,  Informeer naar de mogelijkheden en kosten. Kijk ook elders op deze site bij " fam./vrijgez. feestje.

Orkestbanden:

Kun je geen geschikte orkestband vinden op internet,dan bestaat de mogelijkheid deze te laten maken bij  PARS muziekstudio. Ga voor meer informatie naar orkestbanden maken.

Voor CD/plaat/demo-opname/opname op locatie/orkestbanden laten maken of een vrijgezellen of Familie bijeenkomsten orgeniseren in de studio voor het opnemen van een of meerdere liedjes,het kan allemaal bij PARS Muziekstudio : kijk elders op deze site of maak een afspraak voor een vrijblijvend  bezoekje aan de studio. Bel of app naar Paul Adriaansens telefoon:  06-53920031. E- mail: pauladriaansens@icloud.com.                                                                        

Vernoemde prijzen is exclusief eventuele materialenkosten, Buma/Stemra kosten  en 21% BTW,