Biografie

D&R Orion X mixer

Studio eigenaar:  Paul Adriaansens.

Beroep: studio technikus en drumdocent.  Muziekopleiding:  3 jaar Concervertorium klassiek slagwerk in Arnhem van 1974 -1978 

                                                        Na in 1974 in Mill en vanaf 1979 - 1987 in Grave een home studio te hebben gerund is eind 1988 de start gemaakt met de bouw van een middel grote opname studio in het Limburgse Milsbeek op het industrieterrein Ovenberg 27. 

In februari 1989 is de studio officieel geopend. De opzet van de studio is altijd geweest een opnamestudio te runnen die o.a. als een soort springplank kan dienen voor beginnende artiesten / bands, solo artiesten, grote/kleine muziekgezelschappen zo als koren, harmonie etc. Nu na 28 jaar in Milsbeek kan ik zeggen dat die opzet meer dan geslaagd is. Bands als b.v. " De Heide-Roosjes,BZB,maar ook vele solo artiesten koren etc. zijn door een demo opname,opgenomen in de studio van PARS, bekend geworden bij het grote publiek.

Demo/promotie materiaal                                                        

Regelmatig wordt o.a. door theater/artiesten bureau,s, zaalhouders en door muziekopleidings instituten  om een demo gevraagd. Meestal zijn dan twee songs voldoende. Voor 175,00 Euro kun je bij PARS al een profesionele demo laten opnemen van 2 songs. Kijk elders op deze site bij Demo opname.

CD of Video clip opnemen, samen met je familie /vrienden. Hiervoor bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden. V.b. Een liedje inzingen, incllusief 1 uur studio gebruik voor opname en eindmix, afgeleverd op een audio Cd-R  met 4 kleuren label opdruk, prijs; 99,00 Euro. 

Video Clip opnemen pijs van af 275,00 Euro incl. inzingen van een liedje. exclusief Orkestband gemaakt door PARS zie elders op deze site voor mogelijkheden.  

Vernoemde prijzen zijn exclusief eventuele materialen kosten, STEMRA-BUMA kosten, materialen kosten en 21% BTW,

Voor meer informatie of een vrijblijvend  bezoekje aan de studio stuur een berichtje of sms/bel de studio in Milsbeek. Vraag naar Paul Adriaansens

Telefoon: 06-53920031.  E- mail: pauladriaansens@icloud.com.                                                                           

Paul Adriaansens  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

,