Wij hebben een luisterend oor voor jou en jou wensen

Studio Tarief 

Starttarief het eerste uur 30,00 Euro daarna 25,00 Euro per uur of te wel 12,50 per 30 minuten.    

Een studio opname bestaat uit de volgende onderdelen; Opname -Mixen en Masteren. Let op, het mixen kan meer tijd in beslag nemen dan het opname proces zelf. O.a. sterk afhankelijk wensen opdrachtgever en aantal tracks wat nodig is tijdens de opname. Houdt hier terdegen rekening mee met het opmaken van je opname budget. Informeer vrijblijvend naar het totale kostenplaatje


Kies je er voor een mastering bedrijf die je eindproduct verder bewerkt dan worden de master kosten natuurlijk niet mee berekend bij het opmaken van een kostenbegroting. .

Wij vragen  voor opname t.b.v Demo-LP-CD  altijd een vooruitbetaling van 50%. Het restant dient te worden voldaan bij aflevering van het eindproduct. Pas na ontvangst van het restant bedrag wordt het eindproduct afgeleverd. De 50 % vooruitbetaling wordt altijd schriftelijke bevestigd. 

Proefmixen worden in MP3 naar u toegestuurd als de 50% vooruitbetaling is voldaan. Mocht een door ons gemaakte begroting in de praktijk te veel afwijken dan worden de meerkosten bij aflevering eindproduct doorberkend, dit in goed overleg met opdrachtgever.   

De  definitieve eindmix t.b.v. LP/CD  perserij wordt aangeleverd in Wave  44.1 Khz-16 Bit eerste generatie.  Proefmixen in  MP3 omzetten naar wave geeft hoge kwaliteits verlies en wordt niet geaccepteert door de perserij.  

Pars neemt haar werk serieus. Bij een grote muziekproductie met een groot gezelschap komen we graag eens kijken en luisteren bij een van de repetities. Je krijgt meteen duidelijk adviezen en de nodige tips om zo het opname proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Voor een volledige begroting t.b.v. een Demo. LP of CD of demo -opname stuur vrijblijvend een mailtje naar pauladriaansens@icloud.com of bel/app naar 06-53920031.Geef een duidelijke omschrijving van wat je wensen zijn.

Tarieven zijn exclusief CD /LP prodctie, "STEMRA-BUMA kosten,geleverde materialen zo als USB-CD-R  en 21% BTW.