Tarieven studio/locatie opname

Ieder project is weer anders. 
Voor uw opnameproject bekijken en bespreken we graag samen met u alle mogelijkheden en wensen om zo tot een passende offerte te kunnen komen.

Voor opname, mixen en masteren ( in de studio ) hanteren wij een vast uurtarief van 35,00 Euro  per uur exclusief BTW.  Bij opname op locatie hanteren we een vast uurtarief van 45,00 Euro per uur exclusief eventuele zaalhuur en 21% BTW.  

Ahankelijk van o.a. het aantal sporen ( tracks ) , de stijl en de wensen van de opdrachtgever kan een mix langer duren dan de opname zelf. Houdt hier altijd rekening mee met opmaken van je opname budget.

CD/LP opname: Hier liggen de eisen hoger dan bij een Demo opname. Een goede voorbereiding is bij deze dan ook echt het halve werk. Graag willen wij hierbij adviseren en informeren. Dat doen wij o.a. door samen met u een vrijblijvend afspraakje te maken op een van uw repetities. Waar nodig bespreken we dan de belangrijkste punten en geven verder belangrijke tips door zo dat, op de opnamedag zelf ,deze zo soepel mogelijk kan verlopen.  Verder dien je er rekening mee houden dat na opname iedere song nauwkeurig moet worden beluistert. Eventueel volgt nog een tweede opname dit voor het beste eindresultaat. Hierdoor kan een opname dag langer duren dan gepland. Belangrijke tip: maak op de opnamedag zelf dus nooit andere afspraken en zorg dat je goed uitgerust bent. 

Het tarief kan per project verschillen;
Een heel album opnemen neemt veel meer tijd in beslag dan één (of een paar) liedje(s) opnemen. 

Inzingen op een " bestaand"  liedje, inclusief 2 uur studiotijd prijs: (€120,00, excl. BTW. Dat is inclusief 1 uur studio om het liedje  in te zingen, en 1 uur voor het maken van de eindmix  incl. eindmaster afgeleverd op een CD of USB stick. Bij contante betaling kunt U de eindmix nog de zelfde dag mee nemen. Bij betaling per bank geven wij het eindproject mee na dat het eindbedrg is bijgechreven op de bankrekening van Pars.   

Muziekband laten maken, kijk elders op deze site. bij " Orkestband maken "

Alle vernoemde prijzen zijn exclusief eventuele materialen kosten, Cd productie, STEMRA BUMA kosten en 21 % BTW. 

*wijzigingen prijzen onder voorbehoudt.