Tarieven opname zijn incl. BTW

Demo LP/CD productie

Het basis tarief voor Opname, Mixen en Masteren is v.a 25 Euro per uur.

Belangrijk om te wetem. Een studio opname bestaat uit de volgende onderdelen; Opname -Mixen en Masteren. Houdt hier rekening mee met het opmaken van je opname budget.

Bij een opname t.b.v LP of CD  productie dient een vooruitbetaling te worden gedaan van 50%. Het restant dient te worden voldaan bij aflevering van het eindproduct. 

Ga je zelf verder alles regelen met een perserij voor je  LP of CD productie dan wordt alleen  50 % voor de opname in rekening gebracht.    

Bij aflevering van de LP of CD productie dient client rekening te houden dat de aflevering wat kan afwijken in aantallen. Dit komt o.a. door dat proefpersingen, als deze verder aan alle eisen voldoen, worden meegeleverd. Prijzen voor LP of CD productie zijn inclusief ful colour drukwerk. Exclusief 21% BTW.en StEMRA BUMA  kosten.

Pars neemt haar werk serieus. Bij een grote muziekproductie met een groot gezelschap komen we graag eens kijken en luisteren bij een van de  repetities. Je krijgt meteen adviezen en de nodige tips om zo het opname proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Voor een volledige begrotingsoverzicht t.b.v. een Demo. LP of CD-opname stuur vrijblijvend een mailtje naar pauladriaansens@icloud.com  of bel/app naar 06-53920031

Ons Studiotarief is inclusief 21 % BTW. Tarieven voor LP/CD productie zijn exclusief 21% BTW.