Wij hebben een luisterend oor voor jou en jou wensen

Opname Tarief van af nov 2021

Bij kleine opnameprojecten ( b.v. 1 liedje opnemen ),hanteren wij een Starttarief,van 85,00,00 Euro voor het eerste uur daarna een vast tarief van 20 euro voor ieder 1/2 uur dat je langer nodig hebt in de studio. 

Bij grotere opname projecten b.v. bij meerdere songs opnemen t.b.v. LP /CD productie , inclusief uitgebreide mixsessions en eindbewerking ( zo als o.a. mastering ) hanteren wij een uurtarief van 35,00 Euro p.u. excl. BTW. Met een starttarief van 55,00 Euro. 

Prijzen zijn exclusief eventuele gebruikte materialen zo als USB stick's of Tape materiaal en exclusief eventuele loonpersing voor LP/CD, STEMRA-BUMA kosten en 21% BTW.

Een studio opname bestaat uit de volgende onderdelen;

1.Opname, 2.Mixen, 3.Masteren( eindbewerking ).

Bij grote projecten zo als opname t.b.v. CD of LP productie kunnen prijzen. o.a. door het aantal te mixen tracks en wensen opdrachtgever, meer tijd in beslag nemen dan het gehele opname proces zelf. Houdt hier dusdanig rekening mee bij het opmaken van je opname budget.

Kies je er voor een mastering bedrijf, die je eindproduct verder bewerkt, dan worden de master en na bewerkings kosten natuurlijk niet mee berekend bij het opmaken van een kostenbegroting. 

Vooruitbetaling: Bij opname , loonpersing t.b.v LP-CD of bij opname van meer dan 5 songs wordt een vooruitbetaling gevraagd van 50%. Het restant dient te worden voldaan bij aflevering van het eindproduct. Pas na ontvangst /bijschrijving van het restant op de bankrekening van PARS wordt het eindproduct afgeleverd.

Een door ons gemaakte begroting is binden mits een eventuele afwijking in tijd niet groter is dan 10 minuten.Blijkt dat er toch meer tijd nodig is dan wordt dit tijdig met de opdrachtgever besproken. 

Een definitieve eindmix t.b.v. LP/CD perserij wordt aangeleverd in Wave 44.1 Khz-16 Bit eerste generatie of op analoge MasterTape.

Voor een volledige begroting t.b.v. een Solo,Demo, LP of CD opname stuur vrijblijvend een mailtje naar pauladriaansens@icloud.com of bel/app naar tel. 06-53920031.Geef een duidelijke omschrijving van wat je wensen zijn.

 

 

Tarieven zijn onder voorbehoudt van prijswijzigingen op de markt en exclusief loonpersing  voorCD /LP,  STEMRA-BUMA kosten en eventueel geleverde materialen zo als USB sticks -CD-R en 21% BTW.