Tarieven Studio/locatie opname

Studio tarief PARS muziekstudio

Elk project is weer anders. 
Wij bekijken graag samen met u wat de wensen zijn voor uw opname project, aan de hand daarvan kunnen wij een passende offerte maken.

Voor een passende en vrijblijvende offerte kun je mailen naar: pauladriaansens@icloud.com

Voor opname, mixen en masteren ( in de studio ) hanteren wij een vast uurtarief  van 35,00 Euro ( exclusief BTW ) . Bij opname op locatie hanteren we een vast uurtarief van 45,00 Euro per uur ( exclusief BTW )   

Ahankelijk van o.a. het aantal sporen, de stijl en de wensen van de opdrachtgever kan een mix langer duren dan de opname zelf. Houdt hier altijd sterk rekening mee met opmaken van je opname budget.

Hoe sneller dat je iets kunt opnemen hoe meer kosten je kunt besparen. Een goede voorbereiding is dus het halve werk. Graag willen wij, voor een geplande opname datum, vrijblijvend eens een keertje komen luisteren op een van uw repetities. Waar nodig bespreken we dan de belangrijkste punten en geven tevens belangrijke adviesen zo dat je opname zo soepel mogelijk kan verlopen zonder al te veel verrassingen. Advies, ga voor je de studio in gaat altijd even kijken zo dat je de sfeer vooraf hebt geproefd en de man/vrouw achter de knoppen kuent. Dit is sterk aan te bevelen en werkt in je voordeel tijdens de opname.   

Het tarief kan per project verschillen;
Een heel album opnemen kost bijvoorbeeld veel meer tijd dan één (of een paar) liedje(s) opnemen. 

Inzingen op een " bestaand"  liedje, inclusief 2 uur studiotijd prijs: (€120,00,—inclusief Btw exclusief)  Dat is inclusief 1 uur studio om het liedje  in te zingen, en 1 uur voor het maken van de eindmix  incl. eindmaster. Bij contante betaling kunt U kunt de eindmix nog de zelfde dag mee nemen.Bij betaling per bank geven wij het eindproject mee na bijschrijving op de bankrekening.   

Muziekband laten maken, kijk elders op deze site. bij " orkestband maken " 

Weekenddeal (€677,00,— incl. Btw):
dat is 2 dagen studio. waarvan  8 uur voor opname een 8 uur voor de eindmix. De eindmix is onder voorbehoudt afhanklelijk grote project en wensen opdrachtgever.  

We maken van te vore afspraken over de prijzen zodat dit allemaal helder is voor iedereen. 

Alle prijzen zijn exclusief eventuele materialen kosten en Cd productie

*wijzigingen prijzen onder voorbehoudt.