Tarieven studio/locatie opname

Ieder opname project is weer uniek 

Heb je plannen om een CD/LP /EP of Demo te gaan opnemen. 

Graag maak ik met u een persoonlijke afspraak om zo gezamenlijk te bekijken wat er zo al mogelijk is tijdens het gehele opname/mix proces.Tevens wordt dan een globaal kostenplaatje samengesteld. Houdt u er rekening mee dat zich tijdens het gehele opname/mix proces dingen kunnen voordoen die vooraf niet te voorzien waren. Om die reden kan een vooraf gemaakte prijsopgave enigsinds afwijken.                                                                                     

Bij een CD/LP opname liggen de eisen hoger dan bij een Demo opname. Voor een succesvolle opname met een minimale afwijking op een door PARS gemaakte offerte,is een goede voorbereiding erg belangrijk. Omdat wij ons werk zeer serieus nemen komen we graag eens kijken bij een van uw repatities. Wij adviseren en informeren u dan over het opname proces, over de mogelijkheden en waar u zo al op moet letten Graag maken wij met u hierover een persoonlijke afspraak.

----------------------------------------------------------------------------------------

BASIS TARIEF STUDIO is 45,00 Euro per uur, exclusief eventuele mateialen kosten. inclusief 21% BTW. Bij meer dan 8 songs geven wij extra korting op het basis tarief.      

Basis tarief opname op locatie is 45 Euro per uur exclusief reiskosten en eventuele mateialen kosten inclusief 21% BTW  Bij meer dan 8 songs geven wij extra korting op het basistarief.                                                                        

Bij demo opname van 2 songs inclusief 2 uur studio waarvan 1 uur voor opname en 1 uur voor de eindmix. Basisprijs 175,00 Euro. Incluief 21% BTW. Bij meerdere demo's geven wij extra korting op het studio basis tarief.

Belangrijk: Aan een demo opname van 2 songs  voor 175,00 Euro zijn wel bepaalde voorwaarden verbonden, kijk hiervoor bij Demo opname. 

Geschatte prijsopgaven bij CD, LP, EP productie.

Opname LP/CD 12 song: Incl. 2 dagen opname, 2 dage eindmix : Prijs tussen de 1500,00 - 2000,00  Euro.

Opname EP 6 songs incl. 1 dag opname en 15 uur eindmix: prijs  tussen de 1200,00 -1500,00 Euro.

 

Vernoemde prijzen zijn onder voorbehoud exclusief LP/CD EP persing. Informeer naar de mogelijkheden