Professioneleh opname voor iedereen betaalbaar!

PARS MUZIEKSTUDIO
TARIEVEN

V0OR BEGINNENDE BANDS, KOREN, SOLO ARTIESTEN ETC. BIEDT PARS MUZIEKSTUDIO DE MOGELIJKHEID EEN PROFESSIONELE OPNAME TE MAKEN VOOR RELATIEF BETAALBARE KOSTEN. DIT ALLES INCLUSIEF EEN VOLWAARDIGE OPNAME STUDIO MET ENGINEER. 

 

 

 ENKELE VOORBEELDEN ZIJN B.V.

 

1 songs : ( 2 uur ) 1u. opnemen. 1u. eindmix:  100,00  €.

2 songs : ( 4 uur ) 1.1/2 u. opnemen. 11/2 u. eindmix : 175,00  €.       

3 songs : ( 6 uur ) 3 u. opn. 3 u.eindmix: 255,00  €.

4 songs:  ( 8 uur ) 4 uur opname. 4 uur eindmix:  338,00  €.

Bij meer songs / en meer dagen studio gebruik ,prijs op aanvraag. 

Prijzen zijn excl.materialen kosten.

Je dient er rekening mee te houden dat de eindmix enkele dagen later zal plaatvinden dit voor het beste eindresultaat.  Heb je meer tijd nodig dan geld het normale studio uurtarief 35,00 Euro p.u. 

Opmerking; bij een muziekgroep/ koor van meer dan 25 personen doe ik ook opname op locatie tegen geringe meerkosten. Informeer naar de mogelijkheden. 

Vernoemde prijzen is exclusief materialen kosten zo als b.v het eindproduct aangeleverd op een USB stick ( 10,00  Euro  p.st. )  op MD-Card ( 7,00 Euro p.st.) of op CD-R ( 5 Euro p.st. ) en eventuele reiskosten.

Getracht wordt om een zo nauwkeurig mogelijke offerte samen te stellen. Mocht echter de opname, eindmix, mastering toch langer gaan duren, dan hanteren wij voor de rest uren het uurtarief van 35,00 Euro per uur, dit alles in goed overleg met de opdrachtgever.

.....................................................................................................................

Speciale Demo voorwaarden: De gitarist en toesenist hoeven alleen hun instrumenten. effecten mee te brengen, de basgitarist alleen zijn basgitaar, en de drummer alleen zijn eigen stokken. In de studio staat een volwaardige DW kit met top Tildjian bekkens. Tijdens de eindmix worden uitsluitend de basis effecten ingezet zo als galm, delay en compres/lim                                     

Belangrijk: Besteedt extra veel aandacht aan de songs die je wilt gaan opnemen tijdens je repetities. Maak het de dag voor de opname niet al te laat. Kom een uur voor aanvang opname naar de studio toe om je instrumenten te laten wennen aan het klimaat in de studio. 

Bij PARS werken wij met hoogwaardige studio microfoons in een goed uitgebalanceerde opnameruimte. hierdoor is het mogelijk een direct live opname te maken van b.v. de gehele band/ koortje etc. met minimale overspraak. 

Tip 1 : Breng eventueel enkele dagen voor aanvang van de opname een bezoekje aan de studio en neem  eventueel wat voorbeeld muziek mee voor de man achter de knoppen. Het voordeel hiervan is dat je al wat van de studiosfeer hebt geproeft en tevens weet de technikus waar hij tijdens de opname en de eindmix rekening mee dient te houden. Dit alles werkt sterk in je voordeel tijdens het gehele opname proces. Maak vooraf wel even een afspraak als je de studio wilt bezoeken, dit voorkomt dat je voor een gesloten deur staat.

Tip 2: Vervang een week voor aanvang opname  de snaren van je gitaar. En neem reserve snaren mee naar de studio. Gaat de drummer voor zijn eigen drumkit vervang dan je boven vellen voor niewe vellen dit voor een optimale drumsound. 

Aantal Demo's  Standaard bestaat een Demo uit 2 tot 3 songs. Meer songs is niet interesant om dat men met 2-3 songs voldoende weet wat de band / solo artiest in zijn mars heeft. 

Vernoemde prijzen zijn excl. materialen kosten.excl. 21% BTW en excl. eventuele STEMRA BUMA kosten.

------------------------------------------------------------------------------------------

wil je meer weten, mail naar: pauladriaansens@icloud.com   Of bel naar de studio, tel. 06-53920031 vraag naar Paul Adriaansens.