Opname op locatie

Opname op lokatie

 

 

OPNAME OP LOCATIE

Van grote en kleinen muziekgezelschappen                  

Opname tarief inclusief technicus: 45,00 p.u. 

Bij muziekgroepen die uit meer dan 25 personen bestaat maken wij opname op locatie. Hiervoor hebben wij de beschikking over een ideale locatie welke zeer geschikt is voor blaaskapellen, en grote zangkoren. 

Omdat wij voor deze locatie zaalhuurzaalhuur wordt gevraagd is vernoemde opname taief exclusief zaalhuur. Mocht u zelf een geschikte loctie bij u in de buurt weten informeer dan waar u op moet letten om een goede opname te kunnen realiseren. 

Mix en nabewerking,gebeurd in de studio te Milsbeek en zal altijd enkele dagen later plaatsvinden en kan afhankelijk aantal tracks en wensen van de opdrachtgever langer duren dan de opname zelf.  Houdt hier altijd rekening mee met het opmaken van je opname budget.

Studio/ mix/,master tarief is 35,00 Euro p.u..( vanaf 2019 40,00 Euro per uur. )

Het eindproduct kan worden afgeleverd op de volgende geluidsdragers. CD-R Wave file 44.1 Khz /16 bit, of MP3 Format.  Op USB stick in Wave of MP 3 Format, op SD-card in Wave of MP3 format.Op LP/CD. Bij LP formaat of  CD produktie prijzen op aanvraag.

Getracht wordt een offerte met prijsopgaven zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Een gemaakte offerte is altijd onder voorbehoudt. Mocht een opname / einbewerking toch meer tijd vergen dan verwacht dan wordt de gemaakte offerte , in goed overleg, aangepast.  

Vernoemde prijzen is  exclsuief eventuele materiale kosten,  CD productie, STEMRA BUMA kosten, KM vergoeding van af 75 KM, en exclusief 21% BTW.

*Belangrijk, Alleen bij contante betaling of bij vooruitbetaling per bank wordt het eindproduct afgeleverd. 

Bel voor vrijblijvende informatie de studio: tel: 06-53920031, of stuur een mailtje naar: Pauladriaansens@icloud.com.

 

Opname set op locatie.