Tarieven opname op Locatie

32 track mobiele studio

 

 

OPNAME OP LOCATIE

Van grote en kleinen muziekgezelschappen

32 Track Mutitrack Recording:                    

Prijs is inclusief ervaren technicus: 45,00 p/u start tarief daarna 35,00 Eueo per uur. 

prijsis incl. ( reiskosten tot 75 Km ) , Excl. materialen kosten en 21 % BTW 

Mix en nabewerking ,gebeurd in de studio te Milsbeek en zal altijd enkele dagen later plaatsvinden en kan afhankelijk aantal tracks en wensen opdrachtgever langer duren dan de opname zelf.  Houdt hier altijd ruim rekening mee met het opmaken van je opname budget. Studio tarief is 35,00 Euro p.u.

* Bij 2 track opname is mixen niet mogelijk.  De opname wordt professioneel gemasterd. 

* Bij een multitrack opname is " uitgebreid " mixen wel mogelijk.

Het eindproduct kan worden afgeleverd op de volgende geluidsdragers. CD-R in Wave file 44.1 Khz /16 bit, op USB stick in wave of MP 3 Format, op SD-card in wave of MP3 format. Op LP/CD. Bij LP formaat of  CD produktie prijzen op aanvraag i.v. met drukwerk. en STEMRABUMA.

Getracht wordt een offerte met prijsopgaven zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Een gemaakte offerte is altijd onder voorbehoudt. Mocht een opname/ einbewerking  toch meer tijd vergen dan verwacht dan wordt de gemaakte offerte , in goed overleg, aangepast.  

Vernoemde prijzen is  exclsuief eventuele materiale kosten, STEMRA BUMA kosten, KM vergoeding.

*Belangrijk, Alleen na contante betaling wordt opgenoment geluidsmateriaal afgegeven op een geluidsdrager.

Met materialen wordt bedoeld een geluidsdrager met het eindproduct. Dat kan zijn op een USB stick ( 10,00 Euro) een MD- Card ( 7,50 Euro ) of een CD-R ( 5 Euro ) . Je mag ook je eigen geluidsdrager mee brengen naar de studio zetten we daar het eindproduct op*.    

Vernoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW

Bel voor vrijblijvende informatie de studio: tel: 06-53920031, of stuur een mailtje naar: Pauladriaansens@icloud.com of naar pars-av@hetnet.nl