Opname op locatie

Opname op lokatie

 

 

OPNAME OP LOCATIE                                                                                                             

VAN GROTE KLEINE MUZIEKGEZELSCHAPPEN, FAMILIE OF VRIJGEZELLEN FEESTJE IN EEN KROEG OF ZAAL BIJ JOU IN DE BUURT. HET IS ALLEMAAL MOGELIJK BIJ PARS MUZIEKSTUDIO INFORMEER  VRIJBLIJVEND NAAR DE VELE MOGELIJKHEDEN.  

Bij grote projecten bestemd voor plaat/cd  productie, hanteren wij een basis tarief 45,00 p.u. Vanaf 8 songs geniet u een extra korting op het baistarief.                                                           

Familie of vrijgezellen feestje,Wil je gdat wij naar jou toekomen? Ook dat kan. Je moet dan wel uitgaan van minimaal 3 -4 songs;  Prijs: 275,00 Euro inclusief mix/montage.incl.21% BTW, exclusief reiskosten. 

Voor grote muziekgezelschap met meer dan 20 personen hebben wij de beschikking over een ideale locatie welke zeer geschikt is voor o.a. blaaskapellen,grote zangkoren etc. Maar ook een ruimte bij u in de buurt kan een geschikte opnameruimte zijn.Informeer naar de mogelijkheden.

Mix en nabewerking,gebeurt in de studio te Milsbeek en zal altijd enkele dagen later plaatsvinden en kan afhankelijk van het aantal tracks en wensen van de opdrachtgever langer duren dan de opname zelf.  Houd hier altijd rekening mee met het opmaken van je opnamebudget.

VERNOEMDE PRIJZEN IS EXCLUSIEF PLAAT OF CD PERSING. 

Getracht wordt een offerte met prijsopgave zo nauwkeurig mogelijk samen te stellen. Een gemaakte offerte is altijd onder voorbehoud. Mocht een opname/eindbewerking toch meer tijd vergen dan verwacht,dan wordt de gemaakte offerte , in goed overleg, aangepast.

Vernoemde prijzen zijn exclsuief eventuele materialen kosten/CD productie/STEMRA BUMA kosten.KM vergoeding, inclusief 21% BTW.

*BELANGRIJK: Alleen bij contante betaling of bij vooruitbetaling per bank wordt het eindproduct afgeleverd. 

Bel voor vrijblijvende informatie de studio: tel: 06-53920031, of stuur een mailtje naar: Pauladriaansens@icloud.com.

 

 27-28 dec 2019  

Dioect live opname Band van Marcel Peters uit Mill. Locatie: de Maria Kapel aan de Langenboomseweg te Mill.