Demo opname

De Band " Monky Fingers ) tijdens hun Demo opname.

Demo opname 150,00 Euro 2 songs 

Voor 'beginnende' bands is heden ten dage een goed opgenomen demo een belangrijk en onmisbaar document voor verdere promotie doeleinden.Om een opname betaalbaar te houden kun je bij PARS Muziekstudio 2 demo songs opnemen voor 175,00 Euro exclusief BTW. Pars biedt een sfeervolle professionele geluidsstudio incl. technicus. 

Voorbeeld: demo opname van 2 songs, inclusief 3 uur studiotijd, waarvan 1,5 uur studiotijd voor opname en 1,5 uur voor de eindmix. Totaal 175,00 Euro.

Mocht je toch meerdere songs willen opnemen of duren de opname van de twee demo songs langer dan 3 uur, dan wordt in overleg het normale uurtarief van 45 Euro per uur berekend.

Belangrijke voorwaarden: Bij een demo opname kun je alleen gebruik maken van het DW slagwerk in de Studio. De gitaristen kunnen gewoon hun versterker en eventuele randappartuur mee naar de studio nemen. Zo ook de toetsenist. De band wordt zo live mogelijk opgenomen om een zo eerlijk mogelijk beeld de geven van de kwaliteit van de band. Wij mixen/master iedere opname altijd volgens radio norm zo dat je opname ook goed klinkt tijdens een radio uitzending. 

Voor vrijblijvende informatie

Stuur een mailtje naar: pauladriaansens@icloud.com

Of bel/sms naar: 06-53920031

Let op: vernoemde prijzen zijn exclusief CD productie,eventuele Buma/Stemra  kosen,eventuele materialen kosten en 21 % BTW.