Ga de studio in.Wordt lachen gieren brullen.

Familie,Vrienden,vrijgezellenfeestje?

Heb je een etentje of dagje uit samen met je familie, vrienden of vrijgezellen feestje en wil je tussendoor eens een keer iets totaal anders.

Ga dan de studio in.

Dat wordt Lachen, gieren, brullen. Je neemt op in een professionele studio. Kom eventueel verkleed naar de studio, neem je eigen muziekinstrumenten mee. Het kan allemaal. Voldoende parkeer gelegenheid.  Wij hebben leuke ideetjes. informeer naar de mogelijkheden.

Korte videoclip (van je fam.vrienden,vrijgezellen opname dag in de studio)

Een videoclip, als aandenken aan het gebeuren, behoort tot de mogelijkheid. Wij sturen de gemonteerde videoclip per WeTransfer naar je toe. Prijzen afhankelijk lengte van de videoclip van af 1 min tot uiterlijk 3 min. Stuur een mailtje voor prijsopgaven naar pauladriaansens@icloud.com

Drank en versnaperingen mag je zelf mee brengen. Maar natuurlijk kunnen wij hier ook zorg voor dragen. Laat het gewoon even weten.

Starttarief van af 1nov 2021. 85,00 Euro voor het eerste uur dat is inclusief mixen masteren en nabewerking exclusief videoclip. Is er tijden de opname meer tijd nodig dan zijn de kosten 20,00 Euro per half uur extra. 

Zoekt u instrumentale muziek? Wij hebben in ons archief zowel instrumentale muziek uit de oude doos als moderne songs.  ls muziek in ons archief aanwezig zijn de kosten 15.00 Euro.per song.Wil je de muziekband nog aanpassen neem dan even contact met ons op. aanpassen is gratis. 

Een nieuwe muziekband laten vervaardigen is v.a. 275,00 Euro tot 2.30 min. Bij een langere tijd prijs op aanvraag.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. stuur een e-mail berichtje naar pauladriaansens@icloud.com of app/ bel: 06-53920031

Vernoemde prijzen zijn onder voorbehoudt van afprijzingen op de markt, en 21 % BTW