Fam./Vrijgezellenfeestje een liedje inzingen 99,00

Familie of vrijgezellenfeestje? Ga de studio in.

Heb je een familie of vrijgezellen feestje, wil je lachen, gieren, brullen!! LachtDat gebeurt vast en zeker als je een liedje wilt gaan opnemen in de studio van PARS in Milsbeek. Je komt in een professionele studio en je wordt behandeld zoals ook echte artiesten in de studio behandeld worden. Kom eventueel verkleed naar de studio toe,het kan allemaal. Maak er b.v. een echte verrassing van.Informeer naar de mogelijkheden. Bel de studio, tel: 06-53920031 of mail naar : pauladriaansens@icloud.com Hieronder nkele mogelijkheden.

Mogelijkheid 1 Alleen inzingen: kom met de hele groep naar de studio toe. Breng bestaande muziek mee. ( eventueel ook je eigen drankjes en versnaperingen ) verdeel de mensen in groepjes, laat ze b.v. een eigen tekst bedenken voor de refreinen, Tijdens de voorbereidingen is het veel lol hebben. Eerst wordt het proefzingen,waarbij nog meer lol, en daarna het echte opnemen. Je  kunt zelf bepalen hoeveel tijd je nodig denkt te hebben om het lied in te zingen.

Kosten : ( prijzen van af 1 jan 2019 )

Bij 1 uur studio tijd waarvan anderhalf uur voor het inzingen van het liedje en een half uur voor de eindmix. 99,00 Euro.

Bij 2 uur studiogebruik 195,00 Euro .

bij 3 uur studiogebruik 275,00 Euro.  

Mocht je nog meer tijd nodig hebben dan zijn de kosten per half uur extra 22,50 Euro.

Moet er nog een orkestband gemaakt kijk elders op deze site of informeer bij  PARS Muziekstudio. Vernoemde prijzen zijn exclusief eventuele materialen kosten en 21% BTW