In de studio of op locatie

Life registratie vrijgezellen feestje van vriendinnen in Mierlo

Familie of vrijgezellenfeestje? Ga de studio in.

Heb je een familie, vrienden of vrijgezellen feestje? Maak er een echte verrassing van.

Duik tussendoor de studio in. Wil je dat we naar je toe komen? Ook dat is mogelijk.

Het wordt echt Lachen, gieren, brullen. Je neemt op in een professionele studio. Kom eventueel verkleed naar de studio of locatie toe, het kan allemaal. Breng eventueel je eigen drank en versnaperingen mee (studio). Maar ook we kunnen hier natuurlijk zorg voor dragen. Maak er een echte verrassing van. Informeer naar de mogelijkheden. Bel de studio, tel: 06-53920031 of mail naar pauladriaansens@icloud.com

Basistarief 1 liedje (studio) 99,00 Euro inclusief 21% BTW. Het tarief is gebaseerd op 1 uur studiogebruik inclusief eindmix, masteren en nabewerking.

Opname op locatie bij u in de buurt. Basistarief 250,00 Euro (bij minimaal 2 liedjes opnemen). (meerdere liedje prijs op aanvraag). Vernoemde prijs is inclusief eindmix, mastering, nabewerking en 21 % BTW.

Bij opname op locatie rekenen we pas reiskosten vergoeding vanaf 150 KM. 

Mixen en masteren gebeurd altijd in de studio van PARS in Milsbeek (L) levering van het eindproduct is meestal een dag later. na betaling wordt het eindproduct per mail naar u toegestuurd. 

Voorbeeld van een opname:                                                           

Je hebt een etentje of feestje in de omgeving van Nijmegen-Gennep. Kom tussendoor als verrassing met je vrienden-vriendinnen naar de studio.(neem je eigen muziek mee zonder zang) Wij kunnen natuurlijk ook voor de muziek zorgen. Verdeel de mensen in groepjes en laat ze ter plekken een eigen tekst bedenken voor de coupletten en refrein. De ervaring leert dat er tijdens deze voorbereidingen veel gelachen wordt. Bij het proef inzingen is er nog meer lol, en daarna volgt dan het echte opnemen. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je nodig denkt te hebben om het lied in te zingen. Bij een feestje hoort ook een hapje en een drankje. Dit mag je zelf mee brengen, We kunnen het ook ook allemaal voor je regelen. (alleen in de studio van toepassing). Wil je alles op video laten vastleggen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden en kan worden afgeleverd op een DVD of USB-stick. Informeer naar de mogelijkheden en eventuele meerkosten bij Video opname.


Wil je meerdere liedjes opnemen, prijs op aanvraag.

Vernoemde prijzen zijn inclusief 21 % BTW exclusief eventuele materialen kosten.