vrijgezellenfeest

Familie of vrijgezellenfeestje? Ga de studio in.

Lachen, gieren, brullen!! LachtDat gebeurt vast en zeker tijdens je familiefeestje of vrijgezellenfeestje in de studio. Dat kan bij PARS Muziekstudio in Milsbeek. Je komt in een professionele studio en je wordt behandeld zoals ook echte artiesten in de studio behandeld worden. Kom eventueel verkleed naar de studio toe,het kan allemaal. Informeer naar de mogelijkheden.  

Mogelijkheid 1  Alleen inzingen: kom met de hele groep naar de studio toe. Breng bestaande muziek mee. Tijdens de voorbereidingen voor het inzingen is het veel lol hebben. Breng eventueel je eigen snaks etc. mee. Eerst wordt het proefzingen en daarna het echte inzingen. U krijgt totaal 2 uur studiotijd waarvan 1,5 uur voor het inzingen van het liedje en een half uur voor de eindmix. Totale kosten 99,00 euro exclusief BTW.

Mogelijkheid 2: Van het hele gebeuren maken wij een exclusieve videoclip.Er worden opnames gemaakt van de aankomst, de voorbereidingen, het proef inzingen, het echte inzingen en nog veel meer. Van deze video wordt een totaal eindproduct gemaakt incl. een videoclip. Totale kosten inclusief videomontage en labelopdruk 275,00 euro excl. BTW

Moet er nog een orkestband gemaakt worden? Dat kan je dan bij PARS  laten doen. Kosten voor  de opname en het monteren van het gehele gebeuren: 185,00 euro excl. 21 % BTW. Eventuele achtergrondkoortjes prijs op aanvraag.