Opname in de studio of op locatie

Tijdens vrijgezellen feesje Live opname: van 5 liedjes met vriendinnen in Mierlo.

Familie of vrijgezellenfeestje? Ga de studio in.

Familie of vrijgezellen feestje? Duik tussendoor even de studio in. Maar wij komen ook naar u toe. informeer  naar de mogelijkheden.      

Standaard tarief opname in de studio;  99,00 Euro.bij 1-2 liedjes inclusief mix/ eindmotage.

Standaard tarief opname op locatie bij u in de buurt,275,00 ( bij 2-4 liedjes) inclusief eindmix exclusief reiskosten vergoeding .                                                                                            

Lachen, gieren, brullen!! 😀Dat gebeurt vast en zeker als je een liedje wilt gaan opnemen in de studio van PARS in Milsbeek of op locatie bij u in de buurt. Je komt in een professionele studio en je wordt behandeld zoals ook echte artiesten in de studio behandeld worden. Kom eventueel verkleed naar de studio /locatie toe,het kan allemaal. Maak er een echte verrassing van. Informeer naar de mogelijkheden. Voor meer informatie of prijs opgaven bel de studio, tel: 06-53920031 of mail naar pauladriaansens@icloud.com 

Voorbeeld opname in de studio of op locatie:  Kom met je vrienden/vriendinnen naar de studio/locatie toe. Verdeel de mensen in groepjes en laat ze b.v. ter plekke een eigen tekst bedenken voor de coupletten en refrein, De ervaring leert dat er tijdens deze voorbereidingen veel lol is. Bij het proefzingen is er nog meer lol, en daarna volgt het dan het echte opnemen. Je  kunt zelf bepalen hoeveel tijd je nodig denkt te hebben om het lied in te zingen. Bij een feestje hoort ook een hapje en een drankje. Dit mag je zelf meenemen, maar dit kunnen wij ook verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Standaard tarief inclusief eindmontage 

Opname in de studio te Milsbeek, incl. eindmontage, bij 1-2 liedjes, 99,00 Euro.  

Opname op locatie, bij minimaal  2 - 4 liedjes, 275,00 Euro  excl. reiskosten.( meer liedjes altijd mogelijk) 

Voor de beste resultaten maken wij de eindmix altijd op een andere dag in de studio zelf. 

Voor extra tijd rekenen wij voor ieder half uur langer 22,50 Euro incl. BTW

Voor een tastbare herinnering : kunnen wij  het eindproduct afgeleverd op een audio cd met een full color labelopdruk. Bij meerdere cd"s p.o.a. ( informeer naar de mogelijkheden )