Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Gino, 27. mei, 2021
Inmiddels alweer een x aantal opnames gemaakt in de PARS Recording Studio, ik kan een ieder aanraden om opnamens te laten maken door Paul. Paul verstaat zijn vak, heeft passie voor wat hij doet en is enorm flexibel en buigt altijd mee met de wensen van de klant. In de PARS Studio hangt een sfeer die het best omschreven kan worden als relaxed, je bent er snel op je gemak. Maar waar het natuurlijk vooral om gaat is het eind resultaat, en deze zijn altijd briljant goed. Het geluid van de opname klinkt bij Paul altijd overal hetzelfde of je hem nu in de auto, op je mobiel, of op de radio hoort het geluid staat als een huis. Ik kan iedereen aanraden om zijn opnamens bij Paul in de PARS Studio te komen doen.
E-mail:
Geschreven door Folly, 28. sep, 2020
Hi, I noticed you guys posted a photo of/own a D&R Orion. I just started a new group for D&R owners, for mods, parts, photos, talk, etc. Seeing they are discontinued and have a small but devoted following. Check it out, thanks! https://www.facebook.com/groups/3730550906958389/members/
E-mail:
Geschreven door Niek, 27. nov, 2018
Al diverse opnames gemaakt bij Pars, en wat een top studio is dit. Passie, vakmanschap en humor.
Paul, ga zo door.
E-mail:
Website:
Geschreven door Jan Oudsen, 27. nov, 2018
Het was top als we eraan denken kunnen we alleen maar lachen. We zullen zeker reclame voor je maken. En wat is Dorien een hartelijke meid, past goed bij jou in de studio!!
Alleen maar positieve reacties gehad😂😂😂 dat zegt genoeg denken wij😘😘

Verstuurd vanaf mijn iPhone