Pars muziekstudio
             

 PARS "MUZIEKSTUDIO"   

Is een veelzijdige opnamestudio voor je Demo, Lp, Cd project. Ook in de wereld van Folk, Blues en Country-(Pop)  muziek zijn wij geen onbekende.  

Voor meer informatie vul  vrijblijvend het contactformulier in of stuur een mailtje naar pauladriaansens@icloud.com. Bellen .appen kan ook : tel 0653920031.   

De studio van PARS  is begin 1989 geopend op het industrieterrein in het Limburgse  Milsbeek vlak bij Gennep en een half uurtje van Nijmegen. Er is een uitstekende busverbinding als wegverbinding.   

Foto: De regie en doordachte akoestische opname ruimte welke uitstekend geschikt voor het opnemen in live setting.  

 

Foto: Opname akoestische muziekgroep "Het Gilden Euro Trio" uit Cuijk & Nijmegen 

Betaalbare Demo opname

Wil je meer bekendheid of graag meer optredens als soloartiest of muziekgroep?                                    

Laat je dan horen bij  het grote publiek, theater bureaus, zaaleigenaren,  Youtube, Spotify etc,  Een professioneel  opgenomen Demo  met 2 tot 3 songs is  dan een oplossing.  

Prijs V.B. Twee Demo's opnemen incl. 5 uur studiogebruik  incl. ervaren opnametechnicus.  Prijs   €.345,00.  Deel dit bedrag door aantal mede muziekanten en je krijgt een verrassende betaalbare opname.  

Feestje met je  Fam. vrienden,vrijgezellen , bedrijfs of  kinderfeestje?   

Duik tussendoor een echte studio in en maak mee wat ook bekende artiesten meemaken. Bedenk een leuke tekst op een bestaande song en het wordt lachen gieren brullen en een herinnering om nooit meer te vergeten. Wil je ook nog een professioneel gemonteerde video aan er aan overhouden het kan allemaal.  

Voor meer informatie vul het contactformuliertje in of app / bel naar 0653920031.  

.