P.A.Recording Studio   
             


         Demo aanbieding     

Opnemen 2 songs. Inclusief volwaardige opnamestudio & technicus, 5 uur studio inclusief eindmix.    

                                        €.360,00  

 Opnemen meerdere demo's prijs op aanvraag. 


                 Solo inzingen 1 song met 1 of twee personen 

                                        van af  €.  85,00                                      

 1 uur opnemen in een volwaardige studio met technicus inclusief eindmix.  Wij sturen het eindproduct  in MP3 of Wave file per mail naar je toe. Betaling kan contant op de opnamedag zelf.  Wil je liever per bank betalen geen probleem dan sturen wij alles toe na dat het bedrag is bijgeschreven op de bankrekening van PARS. Meer songs prijs op aanvraag.

Kun je geen instrumentale muziek vinden zonder zang en achtergrondkoortjes, misschien dat wij je hierbij kunnen helpen. Informeer naar de mogelijkheden.  

Voor meer informatie vul vrijblijvend het contactformulier in op deze website en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bij Pars kun je doordeweeks en in het weekend zaterdag en zondag overdag opnemen. In de avonduren na 18.00 uur geldt een toeslag van 22 %.  Er is een gezellige ontspanningsruimte  met bar en je mag je eigen drank en eten mee nemen. Koffie en thee is de geheel opname /mix periode gratis. gratis.

Opnemen wat kost het eigenlijk

Het is lastig hier een eenduidig antwoord op te geven. Ieder opname-project is uniek. Of het nu om een demo, meerdere demo's of  LP-/CD project gaat. 

Voor je de studio in gaat is het effectief om eerst met de studio je wensen door te spreken. Neem eventueel referentie muziek mee. als voorbeeld.  Houd er rekening mee dat buiten opname ook nog een mix en mastering moet plaatsvinden. ( Lees hieronder. Het opnameproces in 3 stappen )

Het opname proces in 3 stappen:

Voorbereiding:  Het is heel belangrijk, voor je de studio in gaat,  dat je goede voorbereidingen treft. Repeteer extra veel de songs die je wilt gaan opnemen. Gebruik hierbij eventueel klik-track met koptelefoon.  Zet een maand voor geplande opname datum nieuwe snaren op de gitaren. Kom op de opnamedag zelf goed uitgerust naar de studio. Laat alcohol de avond voor  de opname staan.  

Opname:  Deze start met opbouw, soundcheck. Dan de opname zelf.  Hierbij kan het nodig zijn dat meerdere keren de song of delen van de song worden opgenomen.  

Mixen : Hoelang het mixen duurt is o.a.sterk afhankelijk wensen opdrachtgever maar ook hoe het gehele opname proces is verlopen. Herstellen achteraf maakt dat het eindresultaat altijd in gebreken blijft. De stelregel is dan ook, Ga voor 100 % opnamen.    

Masteren : Dat is de laatste stap in het opnameproces. Hierbij worden de songs  bewerkt tot een volwaardige  eindproduct.

Voor meer informatie  of een  bezoekje aan de studio vul  het contactformulier in wij nemen  zo spoedig mogelijk contact met je op. 

De studio van Pars  ( is gevestigd op industrieterrein Ovenberg 27, 6596 DP Milsbeek, Gemeente Gennep, 20 km van Nijmegen.  Er is een uitstekend bus en weg verbinding. Kom je per bus dan komen wij je ophalen  bij de bushalte.